Den nye Apple iPhone 4

Den fjerde iPhone – iPhone 4 – blev lanceret i juni 2010 og er en højere hastighedsversion end iPhone 3GS, der blev lanceret sidste år som en “dobbelt så hurtig” iPhone.

iPhone 4 har et attraktivt nyt display og et nyt industrielt design med samme vægt som den foregående model. For så vidt udseende angår er den helt flad og tynd med lækre cirkulære hjørner.

Du kan nu købe iPhone 4 hos 3.dk fra DKK 1.199 til 3.899,- afhængigt af hvilket abonnement du vælger!

iPhone 4 har en sort glasfront som suppleres med en lignende sort glasbagside i modsætning til tidligere modeller. Det har et stålbånd med satinpudset stål i stedet for plastkromen i de tidligere modeller.
De nye hardwarefeatures, som ikke var til stede i de andre varianter kan nævnes: Retinal display og FaceTime samt bedre videokamera og øget hastighed m.m.

Den nye display på iPhone 4 er 960×640 med to gange opløsning i forhold til tidligere varianter. Tætheden af pixels er så høj som 326 per tomme, der overstiger en opløsning hos selv det menneskelige øje.

FaceTime indslaget i iPhone 4 gør det muligt at indlede et videoopkald, mens du er på et telefonopkald. Den nye iPhone 4 har en forbedret kamerasensor med højere kvalitet og flere pixels er pakket i samme størrelse sensor.

Således gør attraktivt udseende og tilføjede funktioner iPhone 4 et attraktivt valg for dig, som ønsker den nyeste smartphone på markedet.

Dette indlæg blev udgivet i iPhone 4 og tagget , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Den nye Apple iPhone 4

  1. Tobias skriver:

    Jeg har selv investeret i en iPhone 4 og er utroligt glad for den. Jeg kan nemt anvende min mail og komme på nettet etc. Jeg er dog mest glad for de mange fede apps og muligheden for at købe musik direkte på telefonen.

    mvh.
    Tobias