iPad – den nyest gadget fra Apple

Apple iPd

Apple iPad
iPad har skabt stor spænding på elektronikmarkedet. Det specielle ved iPad er, at den ikke kun er en e-bog. Den er en enorm konkurrent til en e-bog som Kindle, men har også en lang række andre funktioner.

iPad er en computer
iPad er en kombination af en Macbook-laptop og en e-bog-læser. iPad behøver overhovedet ikke bruges som e-bog-læser. Den er Wi-Fi-aktiveret og kan bruges til andre multimediemuligheder. iPad’en er meget let. Det er kun omkring 12 cencimeter tyk og vejer cirka 600 g.

Den største ved en iPad er, at den fungerer som en virkelig bog. Du kan vende sider i e-bog, som du ville vende siderne i en rigtig bog. Ipad’enkan give dig samme oplevelse, du får ved at læse en rigtig bog. E-bøger kan købes på hjemmesider som iTunes Store.

iPad har LED-baggrundsbelysning, som er meget intens. Dette gør det muligt, at skrifttype og farve på teksten står tydeligt frem.

iPad indlæser også siderne meget hurtigt. Du kan vælge mellem en enkelt side eller dobbelt sidevisning. Du kan også vælge skrifttype og skriftfarve efter eget ønske. Sammenlignet med de andre e-boglæsere på markedet vises teksten meget skarpere og har en meget lysere baggrundsbelysning.

iPad har også en roterende hylde, der giver indtrykket af et virkeligt bibliotek.

iPad er nu blevet så populær, at der også findes tusindevis af såkaldte Aps – små programmer, som kan hjælpe dig i hverdagen og gøre dit arbejde og fritid nemmere.

Vi er overbevist om at iPad vil revolutionere den måde vi bruger nettet på og hvordan vi ser på teknologien fremover.

Dette indlæg blev udgivet i iPad og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.