iPad – God enhed, hvis du har råd

Apple iPad er ret kostbar – med fed!

Ipad fra AppleiPad er en revolutionerende enhed fra Apple. Denne nye enhed har været markedsført primært som en platform for visuelle og audiomedier, såsom tidsskrifter, bøger, musik samt webindhold. Modellen blev frigivet på markedet i april 2010, og den er blevet erklæret et hit da tre millioner modeller er solgt i løbet af kun to og en halv måned.

Den er kommet som en velsignelse for kunder, da de kan benytte sig af mange funktioner og muligheder. En af de store fordele ved Apple’s iPad er, at det kun vejer 700 gram, som er mindre end de fleste computer laptops og netbooks, men ulempen er, ligesom de fleste nye Apple-enheder, at prisen på en iPad er relativ høj.

iPad priser
I skrivende stund koster en iPad gennem Coolshop:
Apple iPad Tablet (Wifi + 3G – 16GB) /Ipad – DKK 5.449,-
Apple iPad Tablet (Wifi + 3G – 32GB) /Ipad – DKK 6.225,-
Apple iPad Tablet (Wifi + 3G – 64GB) /Ipad – DKK 7.149,-

Denne enhed kombinerer funktionerne fra iPod og iPhone, og den kan kun køre programmer, der har fået tilladelse af Apple. Det bruger en multitouch display. Den kan også gøre brug af 3G og Wi-Fi-forbindelser for at forbinde til internettet.

Berøringsskærmen har flydende krystaldisplay og fingeraftryks- og ridseresistent glas.
Ipad er specielt designet til at blive kontrolleret med fingrene. De øvrige funktioner på denne enhed er, at den har to indbyggede højttalere sammen med en switch, der kan bruges til at styre lydstyrken, et TRS-stik, der kan give stereolyd til hovedtelefoner, en mikrofon, der skal anvendes til registrering og Bluetooth 2,1 EDR, som kan anvendes at interagere med keyboards samt trådløse hovedtelefoner.

Reaktionen fra medierne for denne model har været positiv. Men du er nødt til at overveje prisen før du køber en iPad. Prisen vil gå ned, når Apple frigiver den næste version af denne enhed. Så hvis du har et lille budget, vil det være fornuftigt at vente, indtil Apple sænker priserne på iPad.

Dette indlæg blev udgivet i iPad og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.