iPad

iPad tog verden med storm – Og nu er Apple klar med efterfølgeren! Nemlig iPad 3 eller ‘Den nye iPad’

Den nye iPad - Ipad 3 er her!

>> Køb iPad her

Siden de første udgaver af Apples iPad er blevet lanceret, er der sket meget. Ser man tv-udsendelser fra fx konferencer eller optagelser fra skoler, kan man se, hvor udbredt iPads er blevet med tiden.
Og det er ikke uden grund. iPad’en er fx mindre end en bærbar, den har mange fede funktioner, og den kan hjælpe folk med at udføre en masse forskellige ting. Fx kan skoleelever blive bedre til at stave med en iPad 3.

Vi har samlet lidt udklip fra pressen, så det kan ses, hvad iPad’en for alvor rykker ved – og hvad vi tænker og agerer omkring iPads.

I en artikel fra Nordjyske beskrives det fx, at Hjørring Gymnasium har startet en iPad-klasse for at sammenligne den med en almindelig PC-klasse – hvilke forskelle er der på de to klasser, og hvad kan man få ud af en iPad i undervisningsøjemed?

”Vi vil gerne være med til at afprøve iPad-formatets muligheder i undervisningen i en gymnasieklasse”, siger rektor fra gymnasiet, Elsebeth Austin.

I artiklen fra Nordjyske fremgår det, at iPad’en kan bruges til at arbejde med det nyeste lærebogsmateriale, og der findes allerede nu mange lærebøger til iPad.

Det vurderes, at arbejdet med såvel PC som iPad vil kunne styrke elevernes faglige niveau gennem undervisning med det nyeste lærebogsmateriale, og det vil ligeledes styrke deres it-kompetencer.

Andre steder har iPad også fundet plads i undervisningen, fx i 8.B på Hjallerup Skole.
Her bliver drengene mere motiveret i undervisningen, da det faglige kombineres med it, og det gælder også en del af pigerne.
Eleverne får med iPad’en lettere ved at holde styr på notater og lektier.

Apples selv tænker også i undervisningsøjemed, når de præsenterer deres iPad 3
under overskriften ”Enheden, der ændrede alt, ændrer nu også klasseværelset.”
Med indbyggede apps, e-bøger, interaktivt undervisningemateriale og hurtig adgang til informationer tager Apple skridtet videre og ind i klasselokalet.

Men det er ikke kun i skolen, at iPad’en giver nye muligheder.
En iPad er på en måde en blanding af en smartphone og en computer, og det er dette, der gør den unik.
Så er den her - iPad 3 eller Den Nye iPad

Den er mindre end en computer, men den kan tage billeder, afvikle et hav af applikationer, og du kan læse bøger på den, hvilket for sidstnævntes vedkommende bliver mere og mere udbredt.

Download en gratis ”iBook-app”, og du er klar til at hente e-bøger ned fra iBookstore.

iPads kan som sagt bruges i undervisningsøjemed, men den er også sjov for privatpersoner og forretningsfolk.
Apples hjemmeside er der beskrevet, hvorfor en iPad kan være din gode makker i erhvervslivet.

Fx findes der en masse apps, der kan lette dit daglige arbejde ved at fjerne en del af papirgangen. Du kan fx anvende iPad’ens skærm til at vise præsentationer af grafer eller anden grafik, og du kan også fremstille tekstdokumenter i Word-format ved hjælp af dertil indrettede applikationer.
Den store skærm er en af iPad’ens forcer, der gør det nemt at præsentere materiale for andre, interagere med teknologien ved at trykke på skærmen for at foretage handlinger, se grafiske elementer i en høj opløsning og læse. Og med de mange tusinde apps er der muligheder for at foretage sig næsten alt.

Du bør spørge dig selv, om du ikke også kunne have gavn af en iPad? Du kan finde iPad 3 hos: CDON og se aktuel iPad pris.