iPhone – mobilteknologi revolution

Siden begyndelsen, da iPhone blev frigivet i 2007, har ændret den måde telefoner opfattes på

Med et stort brag blev iPhone lanceret, og den levede op til forventningerne. Telefonen var simpelthen en revolution inden for mobilteknologi. Da den laves af Apple, var dette forventet, men man var overraskelser over både design og funktionalitet.

IPhone er en smartphone med stor visuel appel. Den er glat og stilfuld i designet, har en stor touch-skærm og fungerer fantastisk. Berøringsskærmen havde man hidtil ikke brugt til mobiltelefoner. iPhone indførte begrebet ”multi touch” hvor man bruger håndbevægelser til at udføre diverse funktioner. For eksempel når man skal zoome sit billede, føre man blot fingrene hen over skærmen.

Med hensyn til lyd var Apple allerede en mester på området med sine iPods. Der anvendtes den samme teknologi på iPhone. Lyden er af fremragende kvalitet, som gør telefonen til lige så meget en musik-telefon som en smartphone. Men bortset fra den visuelle appel, blev software design området iPhone scorede de højeste point. Mac-baseret OS aktiverede driften af eksterne applikationer. Tusindvis af udviklere kunne nu skabe applikationer til iPhone, som brugerne kan installere på deres telefon og gøre den meget mere kraftfuld og nem at håndtere.

Fire versioner af iPhone er allerede blevet lanceret, og den betragtes stadig som langt foran konkurrenterne. Apple er konstant innovative og højner standarden for mobiltelefoner.

Dette indlæg blev udgivet i iPhone og tagget . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.