iOS

iOS – verdens mest avancerede mobile styresystem – og det nemmeste at anvende!


Hver gang iOS bliver opdateret, kommer der nemmere betjeningsmuligheder. Derfor er iOS langt foran konkurrenterne, og systemet tager et endnu større spring og giver dig over 200 nye features. Se her nogle af favoritterne:

Med et interface, der er nemt at bruge, fantastiske features og bundsolid stabilitet er iOS iPhonens grundpille. Og selv om konkurrenterne prøver at indhente Apple, er den indbyggede teknologi og de indbyggede features flere år foran den øvrige udvikling på området.

Elegant og intuitivt interface!
Fra det øjeblik, du får iPhone 4S i hænderne, er du ikke i tvivl om, hvordan den skal betjenes. Det skyldes det banebrydende multi-touch interface i iOS, der er designet til dine fingerspidser, og den simple ”hjemmeskærm” er dit udgangspunkt, når du skal udforske din iPhone.

Verdens største samling af mobil apps!
Der er indbyggede apps i iPhone 4S, og der findes over 500.000 flere i App Store.
Med tusinder af apps i næsten alle kategorier er iOS-platformen for verdens største samling af mobil apps, og Apple giver tredje-parts-udviklere et stort sæt redskaber og APIS, og disse udviklere har kreeret apps, der redefinerer, hvad der er muligt at foretage sig med en mobiltelefon.

Brug browseren til at finde App Store og download apps med et enkelt klik på skærmen.

Twitter-integration!
Twitter er indbygget i iOS, så du kan logge på under ”indstillinger” og tweete direkte fra Safari, fotos, kamera, Youtube og Maps.

Præstationer og stabilitet, der gør de andre konkurrenter grønne af misundelse!
iOS er et skrivebordsklasse-operativsystem, der er genskabt til mobile enheder, og da det er baseret på verdens mest avancerede operativsystem, OS X, er præstationerne i iOS både hurtige og pålidelige.

iPhone 4S er strømbesparende og giver telefonen et langt batteriliv, mens den udnytter strømmen effetivt, når du multitasker med flere vinduer åbnet på samme tid.

Hardware og software som skabt for hinanden!
Da Apple selv producerer både hard- og software, sikrer det brugeren, at alting i iPhone 4S arbejder sammen på den rette måde.

Intelligent kan telefonen udnytte alle dens ressourcer optimalt fx i forbindelse med brug af apps, hvor der kan trækkes på alle funktionerne, som når der fx bruges en app, der anvender både kamera, display og mikrofon.

Klar til at gøre forretninger!
Firmaer rundt om i verden anvender i stigende grad iPhones pga. deres forretningsmæssige kvaliteter som fx den gode sikkerhed.

iOS fungerer sammen med Microsoft Exchange og standardbaserede servere, og kan levere over-the-air push e-mail, kalender og kontakter. iOS beskytter endvidere dine data med kryptering.