Kamera

Det indbyggede kamera i iPhone 4S er muligvis det bedste kamera, der nogensinde er set på en mobiltelefon.

Og med den nye optik er dette kamera det eneste, du behøver for at kunne tage flotte billeder.
Kameraets 8 megapixels opløsning med den brugerdefinerede linse – for ikke at nævne den forbedrede belysningssensor og ansigtsgenkendelse – giver dig den bedste oplevelse nogensinde.

Uanset, hvor mange mennesker, du fotograferer, og hvordan omgivelserne er, ser alt ud, som det skal, og bare vent til du ser billederne.

Mega megapixels!
Kameraet i iPhone 4S giver dig 8 megapixels – det er 60 pct. flere megapixels, end du får med en almindelig iPhone 4.

Kameraet opfanger mere lys end ellers, og med flere megapixels og mere lys vil du opleve en dramatisk forbedring i opløsningen og de mange detaljer i billedet.

Dine billeder vil derfor give et fantastisk indtryk, uanset hvor du fremviser dem – på din iPhone, din computer eller dit HD TV.

Den nye optik gør en kæmpe forskel!
God fotografering handler om mere end megapixels. Det handler også om lys!

Den helt nye, avancerede optik i kameraet betyder, at du får det bedste resultat, uanset hvilket miljø, du fotograferer i.

Kameraets linse anvender fem præcisionselementer, der former lyset, så hele billedet kommer til at fremstå skarpere og bedre.

Og det avancerede infrarøde filter bekæmper det skadelige IR-lys, så farverne bliver mere nøjagtige og virkelighedstro.

Sku ned for lyset – eller skru helt op!
Din iPhone 4S kan anvendes i månelys, lys fra stearinlys eller i meget skarpt lys (som fx på stranden), og iPhonen indfanger hele billedet upåvirket af forholdene.

Dette resulterer i, at billeder, der er knipset i mørke, ikke bliver alt for mørke, og at billeder, der fx er skudt på stranden, ikke bliver ødelagt af for meget lys.

Selv billeder, der er skudt, mens baggrunden bevæger sig, bliver ikke mudrede, og den automatiske LED blitz sætter ind, når det er nødvendigt. Den kan dog slås fra, hvis du finder det nødvendigt.

A5 chip og iOS 5 – kraften bag dine fotos!
A5 chippen er designet med en billede-signal-processor, der er ligeså god som dem, du finder i DSLR-kameraer. Denne processor gør det indbyggede kamera hurtigere, så du indfanger alt det, der sker i øjeblikket.

Kameraet anvender også avancerede algoritmer i iOS 5, der resulterer i mere nøjagtighed i farverne, bedre balance og større dynamik.

Når du ser dine fotos, vil du se, hvad vi taler om!

Rediger dine billeder direkte på iPhone 4S!
Kameraet i iPhone 4S er ikke kun fantastisk til at knipse billeder. Du får også mulighed for at redigere dine billeder – også når du er på farten – hvilket er meget praktisk.

Roter, forstår, fjern røde øjne og strukturer dine fotos i albummer, så du ved, hvor dine favoritbilleder befinder sig.

Fotostream og andre måder at dele på!
Med fotostream i iCloud bliver de nye fotos, du tager, automatisk sendt til alle dine enheder som fx iPad, iMac, iPod og PC.

Send billederne til internettet i samme øjeblik, du skyder dem, og de vil kunne ses på Flickr, Facebook eller Twitter.

Du kan også dele billederne og fremvise dem på din fladskærm med AirPlay eller sende dem via iMessage, MMS eller e-mail.