Siri

Siri-featuren giver dig en intelligent assistent, du kan tage med dig overalt, og den hjælper dig med at finde ud af mange ting.

Nu kan du med din stemme bruge iPhone 4S og stille spørgsmål, som du gør til en person. Spørg fx ”Har jeg brug for en paraply?” eller ”Kan man få en god burger her i nærheden?”

Siri forstår ikke blot, hvad du siger – den forstår, hvad du mener – og den regner selv ud, hvilke apps, der skal benyttes, for at du kan finde svar på dit spørgsmål.
Hvad kan Siri ellers hjælpe dig med? Du spørger bare løs. Ligesom en personlig assistent svarer den dig.

Siri kan foretage telefonopkald, sende beskeder, arrangere møder, indstille ting, du skal huske, og meget mere.

Siri – hvad du ønsker, skal du få!
Siri på iPhone 4S gør dig i stand til – via din stemme – at foretage telefonopkald, sende beskeder, arrangere møder og meget mere.

  • Spørg Siri om at ordne ting for dig blot ved hjælp af tale.
  • Siri forstår, hvad du siger, hvad du mener, og den svarer dig.
  • Siri er så nem at bruge og gør så meget, at du vil kunne bruge den til flere og flere formål.

Den forstår, hvad du siger!
Tal til Siri, som du gør til en person. Sig fx ting som ”Fortæl min kone, at jeg kommer for sent” eller ”Husk mig på at ringe til dyrlægen. ”

Det føles som at konversere med din telefon. Siri gør, hvad du beder den om, og den finder de informationer, du har brug for, og giver dig til sidst et svar.

Den ved, hvad du mener!
Siri forstår ikke kun, hvad du siger. Den er klog nok til at vide, hvad du mener.
Så når du fx spørger den ”Er der nogle gode restauranter i nærheden”, svarer den dig ”Jeg har fundet nogle restauranter i nærheden af dig.”

Derefter kan du fx spørge ”Serverer nogle af restauranterne tacos?”, hvorefter Siri vil huske, at du har spurgt efter restauranter, og nu vil lede efter mexicanske restauranter i nærheden.

Siri er desuden proaktiv, så den vil stille dig spørgsmål, indtil den finder, hvad du søger.

Den hjælper dig med at foretage ting, som du gør hver dag!
Bed Siri om at sende en besked til din far, huske dig på at ringe til tandlægen, eller om at finde vej, og herefter finder Siri ud af, hvilke apps, der kan hjælpe dig med at finde svar.

Siri finder svar til dig via internettet gennem kanaler som fx Yelp eller WolframAlpha.

Ved hjælp af find-vej-services slås det op, hvor du bor, hvor du arbejder, og hvor du opholder dig. Derefter giver Siri dig informationer og de bedste svarmuligheder ud fra de data, du har oplyst.

Ud fra dine kontaktoplysninger kender Siri dine venner, din familie, din chef og dine kolleger. Derfra kan Siri respondere på dine ordrer som fx ”Skriv til Tom, at jeg er på vej”, hvorefter Siri sender en SMS ud fra dit ønske.

Siri har meget at fortælle dig!
Når du har brug for at foretage dig en given ting, hjælper Siri dig.
Siri benytter næsten alle de apps, der er indbygget i iPhone 4S, og den skriver og sender både SMS og e-mails.

Den søger på internettet for at finde alt, du ønsker, og den spiller de sange, du gerne vil høre. Den hjælper med at finde vej og foretager opkald, aftaler møder, hjælper dig med at huske og kan bruges som vækkeur.