Ny iPad 3 rammer gaden!

Det er ikke længe siden, iPad 2 kom på gaden, og allerede nu står dens afløser klar i skyggen. I går blev en helt ny iPad præsenteret, og mon ikke den bliver endnu en supersællert som dens forgængere!

Apple lancerede den nye iPad på et pressemøde 7. marts, og allerede nu reklameres der meget for den, mens rygterne svirrer om, hvad man som bruger kan forvente af den opdaterede iPad.

Der vil uden tvivl ske nye landvindinger med den nye iPad, men lige pt. er der ikke sluppet meget ud, selv om de første journalister så småt har fået fingrene i det nye device.

Hvad der først er blevet lækket om den nye iPad er skærmens kvalitet, der skulle være helt unik, og Engadget siger, at ”den oser af kvalitet fra kant til kant”.

Slashgear er ligeledes fyldt med imponade over den nye retinaskærm, og det siges at forskellen mellem den og skærmen på en iPad 2 er enorm.

Du kan ikke se de enkelte pixels, når du holder skærmen i læseafstand, og andre anmeldere som fx The Verge, er ligeledes svært imponerede over skærmen, og udtaler, at ”der findes ingen andre produkter som dette på markedet.”

Kikker man Apple lidt i kortene på deres respektive hjemmeside, fremgår det, at der er flere ting at hæfte sig ved end blot skærmen.

Den nye iPad skulle kunne anvende 4G-teknologi, og i forhold til markedet herhjemme, hvor Telia er lidt foran andre udbydere, skulle det efter sigende kunne give din nye iPad en downloadhastighed på op til 80 Mbit!

Derudover bliver processoren og kameraet nogle af de nye ting, der vækker opsigt, når iPad 3 rammer Danmark den 23. marts.

Følg med, når vi kommer med flere opdateringer omkring den nye iPad 3 – det bliver ikke kedeligt!

Dette indlæg blev udgivet i iPad. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.