Nye tiltag fra Apple

Udviklingen går rasende hurtigt: I går, 7. marts, blev den nye iPad lanceret, og der sker også hele tiden nye ting på Apples softwarefront.
Det nyeste i iPhone/iPad-land er en fotoapp, hvor du kan redigere dine billeder på en smart og nytænkende måde. Denne foto-app blev lanceret på samme tid som den nye iPad, og vi dykker nu ned i, hvilke features, du får med den nye iPhoto-app.

Under Apples presseevent i går blev sløret løftet for den nye fotoapp, der har en masse fede funktioner, der giver din fotografering et professionelt strejf.

iPhoto er navnet på denne app, der giver os nye muligheder, og den skal nok blive populær, da Apples tiltag går som varmt brød.

iPhoto rykker ved den måde, vi normalt behandler billeder på, på vores bærbare enheder, og du kan her se de mange tekniske finesser, appen kan byde på.

iPhoto, som blev lanceret i går, er designet til de nyeste iOS-enheder, og du kan give dine fotos lige det, de mangler.
Med dine fingerspidser kan du fx gøre en blå sky endnu mere blå eller et landskab grønnere, og det er nemt at gennemgå dine billeder og finde de bedste frem.


Du kan browse dine billeder ved fx at finde et billede af en blomst frem på skærmen, klikke på det, og derefter browser din enhed alle blomsterbilleder, der er lagret. Smart og intuitivt.

Andre fede funktioner er fx multitouch, der giver dig mulighed for at ændre på billeder, dvs. hvis du har skudt et billede, hvor horisonten står skævt, kan du rette den og gøre den lige ved at trykke på skærmen.

iPhoto gør også brug af pensler, så du fx kan ændre farver på steder på billederne, som du selv udvælger.

Der er også en række effekter, man kan benytte – der er syv i alt – og du kan fx gøre et billede sort/hvidt eller ændre farvetonen.

 

Endelig kan du sortere dine fotos i albummer, så du fx kan gemme dine feriebilleder i en bestemt mappe, så de er nemme at finde frem.

Er du nysgerrig efter mere, bør du selv afprøve iPhoto og få syn for sagen.

Dette indlæg blev udgivet i iPad, iPad apps, iPhone, iPhone apps. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.