Nyeste nyt fra Apple-land

Som før omtalt gisnede kloge hoveder, journalister og anmeldere, at de danske brugere kunne anvende 4G-teknologien med iPad 3. Men lige nu svirrer der rygter på bl.a. Appleinfo.dk om det stik modsatte(!)

Ifølge en artikel fra Appleinfo har Apple begået en bummert i forhold til store dele af det europæiske marked, da iPad 3 bliver udgivet i den samme model over hele verden. Derfor får vi i Danmark leveret den amerikanske model, der ikke kan anvende 4G-teknologi, da der i USA benyttes nogle andre frekvenser.

Avisen BT har snakket med John Strand, der mener, Apple begår en fejl og desuden misleder forbrugerne en smule – i hvert fald uden for USA – da disse forbrugerne forventer, at iPad 3 er designet til at anvende 4G-teknologien.

I skrivende stund vides det ikke, om iPad 3 også kommer i en europæisk version, men der gisnes om, at Apple kan blive nødt til at designe endnu en model af iPad 3 for at imødekomme Apple-brugernes forventninger.

Det menes, at den version af iPad 3, der lander på det danske marked 23. marts, ikke kan anvende 4G, så hvis man har sat næsen op efter at kunne anvende 4G, bør man nok tænke sig lidt om.

Da det kun er to dage siden, Apple præsenterede iPad 3, vil der komme meget mere ny info om produktet i den nærmeste fremtid, så stay tuned!

Dette indlæg blev udgivet i Apple nyt, iPad. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.