Tilbehør

Hvis du er den stolte ejer af en prestigefyldt iPhone, er her listen over tilbehør, du skal have i din besiddelse.
Tilbehøret gør telefonen fuldstændig og vil gøre dig til en trendy ejer af disse populære gadgets. Det rigtige tilbehør bestemmer langt hen ad vejen din oplevelse med telefonen. Men at afgøre, hvad der vil være det rigtige tilbehør til din telefon, kan være lidt tricky.

Tilbehør til iPhone, iPhone hylsteret!

Til at begynde med skal du vælge et smart hylster til din telefon.
iPhone-etui fås i forskellige mønstre og farver som rød sort, pink og gul. Du kan vælge mellem hårde hylstre, bløde hylstre, metalhylstre og læderhylstre.

Siden det tidspunkt, hvor iPhone 3G blev lanceret, er der endnu flere muligheder til rådighed. Der er ultra slanke poser, skindposehylstre og mange flere. Du skal bruge disse hylstre til at beskytte din telefon mod udefrakommende farer. Et etui tilføjer desuden et nyt typografielement til din telefon.

 

 

iPhone film – beskyttelse til skærmen
Da iPhone bruger multi touch-teknologien, er det bedre at bruge en hudbeskytter til din iPhone. Det vil beskytte telefonen mod utilsigtede ridser.
Med en miniskærm-vinduesvisker vil du være i stand til at fjerne pletter på skærmen.

iPhone headset
Det næste vigtige tilbehør er iPhone-headsettet. Et Bluetooth-headset til din iPhone vil helt sikkert tilføje glamour og elegance.

iPhoneoplader
Med en rejse- eller biloplader vil du være i stand til at nyde forbindelser, musik osv. på din telefon, mens du er på farten. Du kan også købe en iPhone-rejsepude til at nyde musikken uden at såre dine ører med høretelefoner, mens du rejser en lang distance.iphoneoplader

Apple har meget mere tilbehør til din dyrebare telefon, der kan give dig en fornøjelig oplevelse med din iPhone. Du kan finde covers til iPhone hos Coverlicious.dk/ og Icovers.dk